Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Tast Formatiu: Criances, no tot és fusta

25 de març de 2024

Benvolgut soci/sòcia, et fem arribar la següent activitat de l'ACS, esperant que sigui del teu interès.

De la mà del Pep Riba, enòleg del celler Clos Pachem a Gratallops, ens endinsarem en el procés de les criances segons la seva finalitat, influència del material (inoxidable, formigó, ceràmica i fusta), forma del recipient (cub, ou, guerra, esfera, etc.) i temps a través d'un tast formatiu on aprendrem a distingir-les.

Us esperem! 

  • BARCELONA
    Dilluns, 📅 08 d’abril a les 17 h
    📌 WITO Euroselecció (C/Ganduxer, 22 - BCN) 
    Places limitades
    Confirmacions a barcelona@sommeliers.cat 
  • GIRONA
    Dimarts, 📅 09 d’abril a les 17:30 h
    📌 FoodLab Centre d'Innovació Gastronòmica
    (Carrer del Bruc, 23, 25, 17457  Riudellots de la Selva, Girona) 
    Places limitades
    Confirmacions a girona@sommeliers.cat 
  • LLEIDA
    Dimecres, 📅 10 d’abril les 17 h
    📌 Bo de Shalom (Plaça Mossèn Jacint Verdaguer, 5 - Lleida) 
    Places limitades
    Confirmacions a lleida@sommeliers.cat 
  • TARRAGONA
    Dilluns, 📅 17 d’abril a les 17 h
    📌 Torre Vella (Via Aurèlia, 0 - Salou) 
    Places limitades
    Confirmacions a tarragona@sommeliers.cat 

IMPORTANT:
El nombre de socis confirmats dependrà de l’espai assignat a la formació a cada província. Gràcies.

Els nostres socis

Merum
Lagravera
Vallformosa
D.O. Terra Alta
ECCOCIVI
Freixenet
ROQUETA ORIGEN S.L
Carregant...
x
X