...som vi, som terra, som cultura, som paisatge, som sommeliers...

Fer-se soci/a

L’Associació Catalana de Sommeliers és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu la promoció de la professió de sommelier i de totes aquelles activitats relacionades amb el món del vi i altres begudes. Coneix la nostra Associació i fes-te soci.

Sommelier professional

Subscripció per a Sommeliers professionals amb titulació ( s’ha d’acreditar ) amb vot i veu. Totes les avantatges presents i futures. Formació, viatges, tastos ,informació, bossa de treball, couch, descomptes a les empreses col·laboradores.

FES-TE SOCI/A!
Amic de l’ACS

Subscripció per a Socis amic/gues de l’ACS (persones individuals que no siguin sommeliers ) amb veu però sense vot. Totes les avantatges presents i futures, formació, viatges, tastos, informació, descomptes, excepte la bossa de treball i alguns tastos.

FES-TE SOCI/A!
Col·laborador de l’ACS

Subscripció per a empreses, entitats, cellers, DO, sense vot ni veu. Totes les avantatges presents i futures, formació, viatges, tastos, informació, descomptes,( excepte la bossa de treball i alguns tastos) afegint la possibilitat de comunicar 5 actes a traves de l’ACS , tastos, noves anyades, novetats,etc.

FES-TE SOCI/A!
Soci/a Estudiant

Subscripció per a Estudiants de les escoles reconegudes per l’ACS amb veu però sense vot. Totes les avantatges presents i futures. Formació, viatges, tastos ,informació, bossa de treball.

FES-TE SOCI/A!
Som sommeliers

Associació Catalana
de Sommelies

CONTACTE
Soci/a d’Honor

L’ACSommeliers premia a personatges del món del vi i la cultura fent-los soci/a d’honor de l’Associació Catalana de Sommeliers.

ASSOCIACIÓ CATALANA DE SOMMELIERS