...som vi, som terra, som cultura, som paisatge...

Som sommeliers

Els sommeliers professionals, els socis/estudiants, socis d’honor, amics de l’ACS són el cor de l’Associació Catalana de Sommeliers. L’ACS promou la professió de sommelier i realitza un conjunt d’activitats relacionades amb el món del vi.

sommelier-professional-catalunya
Sommeliers profesional

Subscripció per a Sommeliers professional amb titulació, amb vot i veu. Totes les avantatges presents i futures. Formació, viatges, tastos, informació, bossa de treball, couch, descomptes.

FES-TE SOCI/A
colaborador-empresa-celler-bodega-associacio-catalana-sommeliers
Col·laborador de l’ACS

Subscripció per a empreses, entitats, cellers, DO, sense vot ni veu. Totes les avantatges presents i futures, formació, viatges, tastos,informació, descomptes, tastos.

FES-TE SOCI/A
soci-estudiant-associacio-catalana-sommeliers
Soci/a Estudiant

Subscripció per a Estudiants de les escoles reconegudes per l’ACS amb veu però sense vot. Totes les avantatges presents i futures.Formació, viatges, tastos, informació, bossa de treball.

FES-TE SOCI/A
amics-associacio-catalana-sommeliers
Amic de l’ACS

Subscripció per a Socis amic/gues de l’ACS (persones individuals que no siguin sommeliers ) amb veu però sense vot. Totes les avantatges presents i futures, formació, viatges, tastos i descomptes.

FES-TE SOCI/A
Fes-te soci/a

Associació Catalana de Sommeliers

L’Associació Catalana de Sommeliers és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu la promoció de la professió de sommelier i de totes aquelles activitats relacionades amb el món del vi i altres begudes.

Socis d’honor

josep-roca-soci-honor-2017-associacio-catalana-sommeliers
associacio-catalana-sommeliers-carlos-latre-josep-maria-pelegrí
Josep Maria Pelegrí

Soci d’honor 2013

Carlos Latre
Soci d’honor 2014
Sergi Ferrer-Salat
Soci d’honor 2015
Agustí Ensesa
Soci d’Honor 2016
Josep Roca
Soci d’honor 2017
CONCURS

Millor sommelier de Catalunya

El concurs “Millor Sommelier de Catalunya “ té com a objectiu desenvolupar i promoure el coneixement de la professió sommelier, el coneixement dels vins i productes gastronòmics.

Summary
Socis - Associació Catalana de Sommeliers
Article Name
Socis - Associació Catalana de Sommeliers
Description
Els sommeliers professionals, els socis/estudiants, socis d’honor, amics de l’ACS són el cor de l’Associació Catalana de Sommeliers. L'ACS promou la professió de sommelier i realitza un conjunt d'activitats relacionades amb el món del vi.
Author
Publisher Name
Associació Catalana de Sommeliers
Publisher Logo